Livet

Publicerat: 2013-02-11 | 22:13:51 i Allmänt
Tänkt att så mycket kan hända under ett liv.
Man har drömmar om livet, hur man vill leva.. Ibland blir de ju inte riktigt som man vill, orättvist att endel får sina drömmar uppfyllda, endel hinner inte leva livet förrän de tar slut snabbt.

Orättvist att folk mister livet ungt, man ska leva tills kroppen själv säjer stopp. Man ska bli gammal och uppleva alla saker i livet, ha minnen kvar i hjärtat.

Orättvist att folk inte får den barndom alla vill ha, ha både mamma och pappa vid sin sida, de är de som stärker ens hjärta.. Ha familjen nära.

Ja tänker ofta på att man ska berätta för sina nära och kära att man älskar dom oerhört mycket innan de är försent, man vet ju aldrig..
Varför bråka igentligen? Man mår inte bra utav att bråka och de hjälper inte.. som sagt, berätta för varandra hur mycket dom betyder i ditt liv istället för att slösa den dyrbara tiden till bråk. ♥

Tyvärr är inte livet så enkelt alla gånger.. Man stöter på problem, och som min mamma alltid sagt "problem är till för att lösas" och de är ju sant..! Men problemen är ju inte alltid lika lätta att lösa. Man stöter på mycket i sitt liv man inte vill, men som man måste ta itu med, kanske innan de är försent?

Orättvist att endel människor kämpar för sitt liv, medans andra lever livet hur lätt som helst.
Orättvist att de finns sjukdommar som tar människors liv från andra människors liv.


¬


Tänker ofta på min farmor som dog i cancer.. hur orättvist är inte den sjukdommen? En sjukdom som tar ett människas liv bara på ett stund. Va gör man? Så otäckt.
Tänker oxå väldigt ofta på alla minnen ja har av henne kvar i mitt hjärta.. ♥ Speciellt när man sov över hos henne, hon klappa en tills man somna, gjorde den goda flingtallriken på morgonen ♥ Hade hon inte chips hemma tog hon flingor istället. Hade alltid den gröna skålen på matbordet i vardagsrummet full i godis. Hennes goda farmor sallad ♥


¬

detta skrev jag inte långt efter min Goa mormor dog, och idag är de inte långt ifrån 1 år sen! Fort de går..

RSS 2.0