Shake diet

Publicerat: 2011-02-28 | 19:04:37 i Skönhet
Haha min såkallade "Skake-diet" sprack med en gång haha fy ffaaan va äckligt de va. De smaka välling blandat med någon frukt, de va inte alls gott!

Ja började morgonen med en banan innan ja stack till jobbet, sen klockan 09.00 blev de Shake och den smaka fruktansvärt äckligt och ja va hungrig.. klockan 11.00 tog ja mitt äpple ja hade med mej. Sen va de ju meningen att ja skulle ta mej en Shake till lunch... men så vart de inte hihi de vart färdig rätt ja värmde i mickron haha... fyyy skäms på mej.. men ja va fan hongri :(

Ja höll iaf måttet på maten när ja kom hem, tog fram kyckling på lunchen och när ja kom hem gjorde ja kyckling wok mumma! ( GI metoden, kasnke skulle satsa på de istället? så man kan äta mat iaf haha :) ) Den innehöll bara kyckling och wok grönsaker, inget mer! Och de är ju fettsnålt? inge fett i den inte :) så de så! Sen blev de fruktsallad för en stund sen :) mumma!

Kan verkligen rekomendera att ha i annanas (en annan annanas) i fruktsalladen, de är mumsfillibabba!
Ja skulle vilja ha en stavmixer så ja kan göra massa goda smoothiies :) och en våg...

Nu blire mera frukt och "det okända" men först!... "112-på liv och död"


Fortsättning följer på min diet....



Shake

Publicerat: 2011-02-27 | 19:55:07 i Skönhet

Tänkte ja skulle gå ner i vikt så ja tänkte prova lite Shake med Forest Fruit.

De är alltså ett pulver man blandar med vatten och de ska man enbart dricka 1-2 veckor inget annat.
Men ja tänkte såhär att man tar frukt bort i mellan åt och dricker detta som frukost, lunch och kvälle :) fint va :) frukt alltså mellan dessa måltider. De låter väll fint :)

Detta börjar ja med imorgon START kl. 07.00!

07.00 - Frukt

09.00 - Shake

11.00 - Frukt

12.30 - Shake

15.00 - Frukt

mellan 17.00 - 18.00 - Shake

resten av kvällen typ fruktsallad? :D goooottt!!!


man kan ju prova detta iaf så får vi se hur långt de leder :) brukar tycka de är jobbigt att hålla sej till "bra" mat eller va man ska säja, svårt att hitta på maträtter som man ska stå å laga hit å dit..

Vi får se :) fortsättning följer....

  





Kang Jang

Publicerat: 2011-02-27 | 19:23:39 i Allmänt

Kang Jang

har ni provat de?
ja köpte mej en här om dagen för ja är jääämt förkyld så ja tänkte nu kanske ja kan få ett slut på denna året-runt-förkylningen.
ja har vart förkyld året runt i flera år, är ganska trött på detta..
(pga för mycket/lång tid användning av nässpray, diagnos från läkare. Så ja använder aldrig nässpray nå mer..)

Iaf Kang Jang tycker ja smaka lite lakrits och de är ju gott :) de smakar typ lakritsshot hehe inget ja va sugen på idag så ja har inte tagit min "dos" idag ännu, kasnke kommer :) vore ju bra så ja får bort detta hoppas hoppas..


Biverkningar
eller va man ska kalla de för som ja känner av nu (börja med Kang Jang i fredags kväll.) så har ja blivit jätte täät i näsan :( inge roligt.. men de kanske blir så när Kang Jang kommer in i kroppen och rör om allt :P så ja hoppas på förbättringar!



Då va de söndag igen..

Publicerat: 2011-02-27 | 14:29:35 i Pricken :)
Då va de söndag igen.. och man mår väll lite som man förtjänar idaghihi :) men hade jätte roligt igår! har nog inte haft så roligt på länge!

men idag blir de mindre härj hehe. De blir en riktigt luugn dag idag. Är inte riktigt pigg än men de dröjer nog inte :)

Va ute med fisen förut och provade ett nytt test (för mej och fisen) som gör att han inte ska dra, för de finns inge jobbigare när en hund drar. Även om han är liten så är han banne mej stark! Han har redan dragit omkull mej en gång. Blir ju lätt så när de är halkigt och så ute.. men de gick bra :)
Iaf, återgå till nya testet, vi provade den idag och de funkade såådär men de va ju bara första gången så de blir nog bättre.

Visst han slutade dra lika mycke som han gör utan den men han tyckte de va väldigt otrevligt me den där på och de är ju förstårligt.. Själv tycker ja den ser hemsk ut :( vill inte folk ska tro han är farlig för att han har en sådan.. för de är han ju verkligen inte! :) De kan få se liite hemsk ut, bara den inte skadar! De ska den ju inte göra!

Såhär ser den ut :




Tog minsta storleken som fanns, men endå är den lite för stor.. för han får av sej den om han tar hjälp av tassarna, så man får hålla lite koll! :) Gött med frisk luft iaf dagen efter sådär hihi :) på tal om ingenting..


PlaqueOff* tänkte ja att ja skulle pröva oxå :) för, tänk dej själv att inte borsta tänderna på hela livet.. då känner man sej nog inte så go i munnen.. de är ju som sagt mycket billigare att prova sånna här saker för en strunt summa, än att behöva åka in till veterinären för hundens tänder..



Har drygat ut dagen med att kolla på "mannen som talar med hundar" och nu går de lite repriser på "112 - på liv och död"



Fredag :)

Publicerat: 2011-02-25 | 19:47:34 i Allmänt
Änntliiigeeen fredag igen :)
Har nyss ätit gott med en kompis, de blev våran special ala fläskfilé me klyftpot (smaksatt creme freiche m.m. hemligt recept mouhahahah hehe nejda)

Imorgon blir de städa å allt de där i vanlig ordning (intressant fakta hehe) sen blire nog mamie en sväng :) sen på kvällen ska ja te en arbetskamrat som fyllt år:) vi blev bjudna på mat så de blir dit å fira lite :) Va iväg på lunchen idag och köpte present men de är hemligt än sålänge haha :P

Resten av kvällen blir en film å lite öl tror ja:) mumma.



Huvudvärk

Publicerat: 2011-02-24 | 19:10:36 i Allmänt

Haft huvudvärk hela veckan nu och de börjar bli jobbigt :( har aldrig haft huvudvärk i flera dagar i sträck förut.. men men de går väll över :) Är ju inte den som brukar ta huvudvärkstabletter hit å dit.. (brukar få höra de när ja har huvudvärk av familjen.. att ja aldrig tar någon tablett) men visst de lindrar :) men ja brukar alltid tänka, som nu tex, har ja orka ha denna huvudvärk hela dan kan ja väll fortsätta dom sista timmarna de är kvar på dygnet? men igentligen, varför pina sej?


Imorgon är de Petter på Tempel och en gammal barndomskompis vill ha med mej dit :) vi får se, längesen ja umgicks med henne..
På lördag är vi bjudna på mat av en på jobbet oxå.

Har nyss klämt i mej en pizza med en kompis och de va inga fel :) Snart blire Sveriges värsta bilförare



Trudelutt

Publicerat: 2011-02-20 | 21:24:56 i Allmänt

Tycks om min nya design på bloggen då? :) Själv skulle ja vilja finkamma den lite men vet inte riktigt hur man gör...
Annars blev den bra mycke bättre än den gamla som blev tråkig.

Idag har ja umgåtts med en kompis typ hela dagen :) vart ute me fisen å pulsa i typ 1 meter snö tror vi alla tyckte de blev jobbigt hehe. Spela TV spel osv :)

Har oxå skicka in bild på fisen till en djuraffär som man kunde vinna en iphone 4 :) de vore roligt! Men de blir väll som alltid, att man aldrig vinner..


Va längesen ja gjorde inlägg om dagens lovely och Outfit osv.. men men och de va längesen ja hade Hemma spaa :D kasnke får bli nått sånt ikväll.. Kanske ett långt bad med hårinpackning de vore sköönt.. men får se är hur seeeg som helst idag.


Kollar på Wallander med :) samtidigt som ja skriver här hehe :) men man har ju sett den där förut så de spelar ingen roll om man missar lite :)
De är ju oxå premiär på Big Brother idag med, inget ja tittar på :) men ni kasnke gör?


Hur har eran hälj varit? min har varit väldiiigt lugn (som alltid kasnek) men väldigt skönt :) har vart jätte seeg denna häljen. Har inte suget att gå ut när de är så kallt ute.. va -22 grader ute imorse när ja vaknade, urschamejjen säjer vi till de! Kan de inte bli sommar snaart? ja vill haa! eller huuuur? liite trött på denna snön nu.

Ha en fortsatt god söndag kväll alla!


Promenad

Publicerat: 2011-02-19 | 10:20:42 i Pricken :)
Hoppas på att ja å fisen ska ta en liten promenad me kelly å sebban :) vi har tagit lååånga promenader nu i några häljer :) blir inte så ofta på veckorna när man jobbar, å de vart kolsvart när man sluta, inte vart så roligt då men nu börjar de bli ljusare å ljusare! skönt!! :D






Ska försöka ta mer bilder idag tänkte ja :)


Tortilla Tårta

Publicerat: 2011-02-18 | 19:46:52 i Allmänt
jaa tortillla tårta blire idag :)

sen blire soffläge! Imorgon ska ja tvätta, städa som vaaaanligt :P sen ska ja å fisen åka till mamma och sen blire nog en sväng te sebban å kelly igen :) så roligt att se när fisen å kelly springer å leker :) helt sluut sen.


Ha en bra Fredag alla!

Videoklipp

Publicerat: 2011-02-17 | 18:28:23 i Allmänt
Haha trögfattarnasförening - Galenskaperna

http://www.youtube.com/watch?v=F-OgXq4Lqyw


Irriterande motion - galenskaperna

kommer inte ihåg hur man lägger in videoklipp men youtube.se sök: irriterande motion galenskaperna




HAHA kolla galenskaperna - StandUp Komedi



Till Sjuklingen

Publicerat: 2011-02-16 | 18:55:11 i Allmänt
Min mamma ligger hemma å är sjuk stackaren :( hoppas du kryar på de snart mamma! Så ja å fisen kan komma till dej snart hihi


♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥

Lång promenad

Publicerat: 2011-02-16 | 18:53:03 i Allmänt

Idag efter jobbet gick ja å fisen jäätte långt, vi gick i 40 minuter! :) bra va?

Känns i mina ben kan ja säja, stått å gått hela dagen, men fisen han va lika glad han hehe.


Går oxå väldigt  bra tvprogram idag:


Sveriges mästerkock TV4 kl.20.00

Fuskbyggarna TV4 kl.21.00

112 - på liv och död TV4plus kl.20.00

Scary movie kanal 5 kl.21.00

blir mycket idag hehe men man kan ju inte se allt.. för mej blir de iaf Sveriges mästerkock och Fuskbyggarna!

112 - på liv och död är fruktansvärt intressant.. men men tror de går varenda dag?


jaja, nu ska ja äta mat hade!







Sveriges mästerkock




Fuskbyggarna


Häljen + vecka

Publicerat: 2011-02-15 | 19:40:46 i Allmänt
Häljen bestod av


Lördag

ja hade tvättstuga å städa som vanligt, ja å fisen åkte hem till mamma, och åt mat å fikade med semlor som vi gjorde själva :)




på väg till mamma i bilen




seeemlooor


resten av dagen blev lugnt kolla på film på kvällen å bara hade de gött!


Söndag

klippte en kompis i håret, lekte ute med fisen och fotbollen han fick i julklapp, han tyckte den va skitkul helt plötsligt bara vi kom uut :) tränade med att han skulle komma när vi är ute å han är lös så skulle han komma till mej så fick han en liten godisbit å de funkar skit bra! :D

Sen åkte vi till mamma å åt mat å fikade med krämbullarna vi hade gjort, bara massa göttigt denna häljen hehe.
Sen va de meningen ja skulle klippa henne oxå men de vart aldrig får ta de en annan dag älskade mamma :) ♥

Sen åkte ja till en killkompis och va ute å gick med våra vovvsingar en braaaaa biit, dom va helt slut sen, sprungit hela tiden, dom orka inte springa mer tillslut hihi.

Tog 2 bilder på dom när vi gick, här kommer dom:



Kelly och Pricken



buuus :)

Sen på kvällen blev de hem å kolla på "minuten" som går på söndagar kl: 20.00 på svt 1
Och wallander då såklart :)

ja å pricken myyyste vi :) han soov å sooov va helt sluut efter dagen!

Drack då päroncider med smak av ros den är jätte goood! finns att köpa på vanlig matbutik, inte så stark.



mumma

Blev inget rally för min del, för kallt haha :)


Måndag, Alla Hjärtans Dag! ♥

ja fick de här av mamma :



goo hon är ♥

Och ja gav henne en vit orgide för att ja vet hon sagt att hon vill ha en :)

Nu blire duschen sen TV läge BYEEEE

Mamma sover över

Publicerat: 2011-02-11 | 21:56:49 i Allmänt
Ja banga!
Blir inge svenska rallyt för mej med jobbet, kände att ja inte orka.. skulle mötas klockan 7.00 på jobbet imorgon, de är ju hälj? då vill man sova ut när man kan :) och vi va bara 7 st, så dom får åka utan mej :)

Men ja fick ett rally pass, som man kommer in överallt med, så vet ej om de kanske blir nått rally endå, gött å åka dit och hem när man vill :) och slippa sitta där hela dagen och frysa, för de vet ja att ja kmmer göra :) hihi


Mamma kom och sov över hos mej igår :) roligt! De snöade ju som aaaas igår så de va typ kaos här hos mej igår hehe. Alla satt fast över allt! Bussar (bildade kö så de stod typ 10 på rad, en bärgades, vet ej varför) ,och folk fastnade i en liten backe som finns här innan parkeringen börjar, och folk fastnade på parkeringen så vi fick hjälpa å knuffa å skotta ut varandra haha ursch amejjen..

Så mamma kom å sov hos mej :) va ovanligt att ha henne sovandes över här men de va roligt :) inte ofta de blir så :) Fisen va nöjd med hehe. Vi lagade god mat å fikade me våra goda krämbullar och gjorde lite frukt-tallrik.

Hon skämde bort mej med att göra smörgås åt mej på morgonen (som ja brukar ta me till jobbet) , gick ut me fisen åt mej på morgonen :) hon är en ängel tack mamma för att du finns å tack för allt igår, igen! Du betyder mest för mej ♥


Är helt slut idag, trött som bara denn, men gött med hälj! Så dröjer nog inte förrän de blir sänga för mej :) kanske ser på en film som gick på tv, får se om ja kan hålla mej vaken hihi

Swedish Rally

Publicerat: 2011-02-09 | 18:15:42 i Allmänt

Ont i mina knän efter 2 dagars krypande på sten hårt golv.. inte krypandes kasnke men jobba mycke på golv nu..:( inte bra. Måste skaffa mej knäskydd innan de är försent.

lördag ska ja med jobbet på Senska Rally 2011! roligt! de är faktiskt första gången i mitt liv (som ja vet iaf) som ja ska på svenska rallyt! ja vet, ja älskar bilar å rally är inga fel men de har inte blivit bara, de som drar mej mäst där ifrån är kyyylan, och sitta i en kall skog men flera minus grader är inte riktigt min stil..

Ja fryyser jäämt! spelar ingen roll va ja har för kläder, de blir lika kallt endå.. men vore nog inga fel me typ skoteroverall? haha de skulle se ut de! men de vore nog ingen dum idé! dom är ju varma! men de blir de nog inte hehe, fårse va de blir, får klura lite ;) och ha med myyycket varm chocklad! typ flera liter...om man ska sitta där i flera timmar så hehe :)

Vi skulle tydligen grilla korv å dricka öl hehe :) men blir nog roligt :) umgås lite privat med jobbe, lära känna arbetskamraterna lite bättreär ju aldrig fel.






Har sett rally bilar idag, när ja åkte från jobbe. Dom va nog påväg te bilprovningen :) dom brukar bes på torsdagarna, sålångt vet ja!


RSS 2.0