Trudelutt

Tycks om min nya design på bloggen då? :) Själv skulle ja vilja finkamma den lite men vet inte riktigt hur man gör...
Annars blev den bra mycke bättre än den gamla som blev tråkig.

Idag har ja umgåtts med en kompis typ hela dagen :) vart ute me fisen å pulsa i typ 1 meter snö tror vi alla tyckte de blev jobbigt hehe. Spela TV spel osv :)

Har oxå skicka in bild på fisen till en djuraffär som man kunde vinna en iphone 4 :) de vore roligt! Men de blir väll som alltid, att man aldrig vinner..


Va längesen ja gjorde inlägg om dagens lovely och Outfit osv.. men men och de va längesen ja hade Hemma spaa :D kasnke får bli nått sånt ikväll.. Kanske ett långt bad med hårinpackning de vore sköönt.. men får se är hur seeeg som helst idag.


Kollar på Wallander med :) samtidigt som ja skriver här hehe :) men man har ju sett den där förut så de spelar ingen roll om man missar lite :)
De är ju oxå premiär på Big Brother idag med, inget ja tittar på :) men ni kasnke gör?


Hur har eran hälj varit? min har varit väldiiigt lugn (som alltid kasnek) men väldigt skönt :) har vart jätte seeg denna häljen. Har inte suget att gå ut när de är så kallt ute.. va -22 grader ute imorse när ja vaknade, urschamejjen säjer vi till de! Kan de inte bli sommar snaart? ja vill haa! eller huuuur? liite trött på denna snön nu.

Ha en fortsatt god söndag kväll alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback