Min midsommar

Publicerat: 2011-06-27 | 19:34:14 i Allmänt
blev lugn.. åkte hem till mamma och grillade med syrran å hennes kille :) sen va ja shaufför åt dom, hade inge annat för mej så så blev de :) roligt vare!




Kolla va duktig min mamma är!!!! ♥



Nytt linne å halsband inför midsommar


armband med


Lördag:

Va hos mamma på dagen, sen åkte ja hem och grejja lite, duscha och gjorde mej iordning, för sen vare dax att åka till kil och fiska me Daniel och Tomas :) Ingen fisk fick vi men skoj hade vi! Fisen va me och åkte båt för första gången i hans liv, självklart hade han flytväst!!





godingen min! ♥




Daniel fiskar :)



blommor från mammas trädgård!


jasmine :) mumma va gött de luktar!



ja grejja lite me håre



HISS eller DISS?




Slänger in en bild på BEmern med

tagen i söndags när ja va me syrran och hennes kille till e bro där vi meeta gammel mört :D men bara ja som fick fesk hihi :) fick en mört (eller vare 2 :S) och 2 abborrar :) småå då

Lite uppdatering

Publicerat: 2011-06-22 | 17:55:33 i Bilar

Nyss satt mej och lagt in alla ränkningar, alltid lika roligt men så är de :) sånt som måste göras! :)

Igår måla ja ett tak, de va år och dar sen känns de som, senast i skolan... gick ju ur -09 så de är ett tag sen :) tur de finns lyft i boxen så man kan sänka ner den i backen, annars äre pallar som gäller haha :D
Känner att ja inte är så nice om händerna, finns inga handskar i min storkek :( kansek skulle försöka ha på mej handskarna endå, även fast dom är stora! De skyddar ju endå händerna..






Superduper!

Roooligt de ääääär :)






Snart är de Midsommar va ska ni göra?
Själv vet ja inte riktigt, fårse va som händer :)






för mej är inte midsommar så stort, för mej känns de bara som att umgås me familj, vänner, äta mat och jordgubbar :) potääter å siiiill






Nu ska ja laga mat! :)


Helt slut

Publicerat: 2011-06-20 | 18:07:39 i Allmänt
i bena nu känner ja, efter en hel dags träningspass i boxen :P känns fan som de man flänger upp och ner och sidan hit och dit. Men skoj äre :) satte mej ner första gången vid halv 4 haha :) gött att sitta lite, vila upp bena tills imrogn :D då börjar träningspasset igen hihi :)

Lagar mat nu mmmmmmmm! blir kyckling och pot m grönsaker :) nam nam!
Sen ska ja bara vaaa hela kvällen! :) gött!!





Guuud

Publicerat: 2011-06-19 | 18:54:17 i Pricken :)
va dagarna går fort fram... Imorgon och hela veckan ska ja stå i lackboxen :D WIIIIIII!!! skoooj :) den veckan kommer gå fort den!


Bild lånad från Google





Naaaw min lille fiiis ♥





Myyyys! ♥
Hitta en ganska så stor fästing som hade sätt sej fast emellan tårna på min lille fis :( den fick spolas ner i toaletten!  Taaadaaaa, boortaaaaa!


Gött trött ja är då:S vore gött å vila lite men då kommer man väll inte upp nå mer ikväll :P

Bemern

Publicerat: 2011-06-14 | 21:08:17 i Allmänt
Är fortfarande super nöjd med bemeern! fattar inte att ja inte köpte en sån här istället för V70in. Men nu har ja ju prova ny bil och de va inge roligt, gamla bilar tycker ja om :) kan man göra va man vill med! Och grejja lite me dom ibland, inte för mycket, lagomt :)



Är skit trött efter häljen, när vi gick upp så tidigt.. Så hade tänkt mej att lägga mej i tid idag så ja verkligen får sova dom där extra timmarna ja inte gjorde i häljen. Va ju så svårt att somna i fredags kväll när man va pigg, så blev att man somna 10 - halv 11 och gick upp klockan 3 på natten - ca 5 timmars sömn. Tänkte ja skulle lägga mej runt 8 eller nått men så blev de ju inte, och som sagt svårt att somna när man är pigg hihi :)

Under veckan har ja inget inplanerat som ska göras, förutom tvätt och städ men de är lixom en "måste grej" som finns varenda vecka, de är inge man planerar in :D haha
Häljen ska ja iaf bara hat gött!

Va ute och gick me Fisirompa igår på en lång promenix, och vi hitta värsta bra stället för hund att bada på :) grunt till en början, de va en gammal brygga man lägger i båtar på men den hade gått ner sej mer under vattnet och va sne, den hade som en matta på med super bra :) de va lixom bara att traska i :) Gött för lille fisi :)


Bilden tagen från Fisens första dopp!


Tralala

Publicerat: 2011-06-12 | 21:22:29 i Bilar
Denna veckan har de inte hänt så jätte mycket :) på vardagen. Eller jo kanske, sålt bilen, köpt bil, vart på kusinernas student som blev en mycket regning och åskig dag.

Onsdags sålde ja bilen till ett företag, hade bestämt att åka upp till Sundsvall och kolla på en väldigt unik BMW som de inte finns många kvar av, en BMW 528 e28

En sån här :


bild tagen från google, så detta va inte denna bilen ja kolla på

Ja ringde i veckan och fråga hur den va och fråga om rostställen dom brukar rosta på men enligt honom va den superfräsch! Låter ju okej tycker ja, så hade bestämt att åka upp natten till lördag.
Skattebefriad va den med :P -82a

Gick upp klockan 3 på natten till lördag och åkte 20 över, va framme runt 9 på morgonen. Kollar på bilen och den va hel rööten, tråkigt tänkte vi, åkt soppas långt för en bil som va röten...

Kollar lite på blocket på mobilen, och ser en BMW 525 touring -94 i Sundsvall som såg väldigt fräsch ut, så ja ringer och vi åker och kollar, (tänkte att varför inte? när vi ändå är här öppe..)
Och de blev ett köp :) riktigt fräsch bil! Sån här ja kolla på i vintras men fanns ingen som va intressant då.

Denna blev de :





Så tvätta den idag, storstäda invändigt och så :) gött! Ska bara hänga dit mina rosa tärningar, wonderbaun och lite skivor :) fårse om ja tonar denna, inge rolig bakruta direkt... :)

Men gött de blev kombi igen! Fisens bur måste ju få plats någonstans :)
Ac finns de oxå i den :) riktigt skönt! -94 2,5 liters sexa 192 häst
Går riktigt gött! Fan piggare än V70:in! Tycker den drar mindre bempa med.

Åkte hela 54 mil enkel resa för att hämta denna, de hade ja inte gjort om ja sett denna först, sånna finns de på närmare håll, men kanske inte lika fräscha..
Så satt 6 timmar ensam i bilen hem, lite tråkigt haha tur ja fick sterio med så ja hade nått att lyssna på :D

Konstigt väder va de med, va skit varmt och fint i sundsvall och när vi åkte neröver regna de och åska som bara denn! Sen vare fint, sen regna de och åska igen så ja såg inte vägen för de va så mycket vatten, högsta hastigeheten på vindrutetorkarna räckte inte till...

Ska grejja lite me den imorgon, ena dimljuse fram lyste inte och lite sånt där plock :)
Blir tidigt idag för mej känner ja!

Va har ni gjort under häljen? :)

Måndag

Publicerat: 2011-06-06 | 21:37:00 i Allmänt
Känns väldigt konstigt att inte jobba idag :) gött me lite ledighet! Imorgon börjar vardagen igen.
Idag åkte ja fisen och mamma till gammelfarmor Hulda i Filistad! Längesen ja såg henne ♥

Vi åt jordgubbar ♥ med grädde, mumma de!
Men väldigt va varmt de va idag, tryckade luft, Fisen tyckte de va väldigt varmt idag han flåsa hela tiden stackarn... Ja åkte ner te sjön här borta när vi kom hem så han fick ta sej ett kvällsdopp! Sen flåsa han inge mer vännen min ♥ va riktigt varmt på kvällen med!


Söndag

Publicerat: 2011-06-05 | 19:23:13 i Allmänt
Idag har ja och fisen vart ute och gått i skogen, på morgonen. Sen gick vi lite till :) hihi sen åkte vi och fiska me Daniel, och då vart de lite komiskt i de hela haha:

Ja, daniel och fisen traskar igenom högt gräs mitt ute på ett gärde för att vi skulle till en sjö, när vi kommer fram är de så mycket vass så vi kunde inte fiska endå, så vi satte oss och fikade istället som vi hade med oss..

På berget vi sitter, och fikar, ser vi på andra sidan hus vi sitter och pratar om, och vi ser folk på andra sidan tänker inte så mycket på de, pratar vidare...

Jag: Är de där David bor?
Daniel: nej de är där borta (pekar) och där bor ju tomas bror vettu.
Jag: jaahaa okej

tralallala..

Daniel: men! äre inte tomas som står där?
Jag: hur ser du de?:S tänk om de är de, va fränt :D

Daniel ringer tomas...

Daniel: Tjena tomas! Äre du som står där vid båten?
Tomas: tjeeenaaa aa

De ekar tjeenaaaa över sjön haha

Daniel: va fan ja ser dej ja tomas :D

hahahah lite roligt vare i verkligheten :D så vi traska tillbaka över höga gräset på gärdet tillbaka till bilen och åker till tomas som står och fiskar med patrik :) så vi fiska allihopa! :) Fisen badar han :) och springer runt.

Jätte duktig har han blivit att lyssna nu när han springer löst, när man ropar på han kommer han och han springer med hela tiden, på tal om inget..


Nu är de Starboys på sandgrundsudden här i Karlstad, vet inte om ja åker dit, åker nog bara runt och spelar musik haha :) man får passa på när inte lille fisen är med, han får stanna hemma en stund, han sover han lille mannen :)

Har ni haft en bra lång hälj?
Gött att man ska va ledig imorgon med :D

Häljen

Publicerat: 2011-06-04 | 21:07:01 i Allmänt
Igår solade ja och fisen här hemma sen åkte vi till mamma och styvpappa, grejja i trädgården hela dagen!










Idag va de i stort sett samma visa haha :D shit va solen tar fort alltså! satt ute i typ 30 min igår och de tog som fan.

När vi åkte till mamma idag låna ja med en röjsåg som vi körde med så de blev så fint så :)
Sen på kvällen packa ja picknick korgen med massa godsaker inför grillning vid sjön med fisen och Daniel:)
HItta jätte fint ställe inte långt här ifrån :)

Fisen tog sin första simtur för iår och första gången i sitt liv!

















fint ställe va :) va en jätte fin kväll, solen sken hela tiden.
Och fisen tyckte de va gött å bada, svalka sej lite :)

Långhälj!

Publicerat: 2011-06-02 | 22:29:05 i Allmänt
ååh äntligen får ja ledigt :) jobbade idag så blir ledig imorgon, gött! Ska plocka lite här hemma har ja tänkt :) Sen blire att ringa lite säljare m.m:)

Har fått hem min gamla skänk nu föresten! :) Bärde in den förut, inge litte tung. Den är ifrån början av 1900-talet :)

Bild kommer....

RSS 2.0