Bemern

Är fortfarande super nöjd med bemeern! fattar inte att ja inte köpte en sån här istället för V70in. Men nu har ja ju prova ny bil och de va inge roligt, gamla bilar tycker ja om :) kan man göra va man vill med! Och grejja lite me dom ibland, inte för mycket, lagomt :)



Är skit trött efter häljen, när vi gick upp så tidigt.. Så hade tänkt mej att lägga mej i tid idag så ja verkligen får sova dom där extra timmarna ja inte gjorde i häljen. Va ju så svårt att somna i fredags kväll när man va pigg, så blev att man somna 10 - halv 11 och gick upp klockan 3 på natten - ca 5 timmars sömn. Tänkte ja skulle lägga mej runt 8 eller nått men så blev de ju inte, och som sagt svårt att somna när man är pigg hihi :)

Under veckan har ja inget inplanerat som ska göras, förutom tvätt och städ men de är lixom en "måste grej" som finns varenda vecka, de är inge man planerar in :D haha
Häljen ska ja iaf bara hat gött!

Va ute och gick me Fisirompa igår på en lång promenix, och vi hitta värsta bra stället för hund att bada på :) grunt till en början, de va en gammal brygga man lägger i båtar på men den hade gått ner sej mer under vattnet och va sne, den hade som en matta på med super bra :) de va lixom bara att traska i :) Gött för lille fisi :)


Bilden tagen från Fisens första dopp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback