Mycket har hänt

Publicerat: 2013-10-23 | 13:38:00 i Allmänt
Mycket har hänt under de senaste året, mycke som beror på varför ja "kommit ifrån bloggen" men ska försöka komma igång igen:) har en stor nyhet men den väntar ja lite me :)

De som hänt under året är att ja och min ex pojkvän funkade inte ihop mycket som hände som inte ska hända, så ja bestämde mej för att gå min egen väg. Mådde skit dåligt under en period, men som tur va fann ja underbara vänner som stötta mej och fick mej att komma över detta, ja träffade nya människor vilket gjorde mej till en väldigt glad person!
Jag träffade även min nuvarande sambo en stund efter, men ja va väldigt osäker på mej själv vid de tillfället vi började träffas så de tog några månader för mej att förstå att jag är redo för ett nytt liv, och nu är ja världens lyckligaste som får träffa och tillbringa min tid med honom, han får mej att känna mej så speciell och värdefull. Ja ser ljusa sidor på livet och ser fram emot att tillbringa resten av mitt liv me honom.

Min lille prick har även haft jobbiga stunder under tiden då han haft ont i ryggen så mycket besök på djursjukhuset och träning blev de, men idag mår han jättebra! Älskar sin nya husse!:)

Min mormor gick även bort och de slog hårt, allt på en gång.

De är en liten uppfattning om varför ja inte skrivit:) tycker de är viktig att mina läsare får veta lite grann varför ja inte skrivit, istället för att gömma de under stolen. Ja är stolt att ja klarat mej så här långt, de trodde ja aldrig ja skulle klara!


Hoppas de är bra me er!

RSS 2.0