Oxhälja

Publicerat: 2011-08-31 | 20:11:39 i Allmänt
Då va de dags för den eviga Oxhälja igen dåå :) tradition i våran familj att vi äter kålsoppa och ostkaka me hjortronsylt MUMMAAAA!!!!! Och farmors gooda bröökakor får vi inte glömma! Viktiga dom!

Sen går vi på maaarten :) sköj! Har en gått på oxhälja har en gått på alla haha :)



Uppsägning

Publicerat: 2011-08-31 | 20:08:02 i Allmänt

Då har man sagt upp fisens dagis plats. Han ska börja på ett annat dagis som har utegård :) tycker de skulle va mycket roligare för honom :)

Skoj att dom ska göra en hundgård i stan :D kan man åka dit å släppa lille fisen så han får springa och leka me dom andra:D







Fick en inbjudan till en grupp på facebook som man skulle kolla på en video och skriva under om man inte tillåter de. Självklart skrev ja mitt namn, för detta får verkligen inte hända!

De va ett video klipp om djur, människor som är fruktansvärt elaka mot dom! Detta va typ någon slags tvättbjörn? Och i filmen visa dom hur dom slog ihjäl dom stackarna :(( slängde dom i backen, flådde dom levande, alltså hur får sånt hända? De skaaar i mitt hjärta orka inte see! Hur kan människor göra så? har dom inga känslor? är dom helt kalla? FY! Mår dåligt :( stackars små skyldiga djuuuur!!!! kommer tänka på den där videon längee, kan inte släppa sånt!! Ursch och fyyyy va elaaakaaaa blir sååå
AAAAAAAAAARGGG!



Fy faan! Hade ja sett nån här va elak mot ett djur vet ja inte va ja hade gjort, skulle bli så arg! förstår inte hur folk kan gå på ett oskyldigt djur som inte kan försvara sej!

Jävlar om nån va elak mot min fiis! Då går helevetet lös de kan ja loova!

Faaan va arg ja blir!!!!!!!!!!!!!


Hunddagis

Publicerat: 2011-08-23 | 19:42:33 i Pricken :)
Blir kanske att byta huddagis åt fisen inom kort :) Detta ställe ja kolla på har utegård som hundarna får springa i :) och har eget bås, så ja kan ta me lite leksaker åt han, tuggben m.m. kunde inte de annars, för att de finns andra hundar i ett och samma bås, så blir de bråk.

Och dom är ute för de mesta på de nya :) låter skoj!



Ingen fantasi!

Publicerat: 2011-08-21 | 19:29:32 i Allmänt

Är verkligen suuuper dålig på att skriva i bloggen nu för tiden har ingen fantasi om va ja ska skriva om!?



Gee gärna lite tiips :)








Allergisk

Publicerat: 2011-08-19 | 19:15:06 i Allmänt
Jaha då va man tydligen allergisk :( har haft svårt att andas sen i början av sommaren så har fått använt brecanyl varenda dag, flera gånger.

För ett tag sen gick droppen för mej när ja fick ta brecanyl flera gånger samtidigt för att de skulle släppa.. och fått svar från min läkare idag att ja är allergisk mot gräs, pollen och hund än sålänge...
Fått allergi tabletter utskrevet och annat bös.
Hund skulle inte va så farligt sa hon, även om de skulle bli de så ger ja faan i de endå! Släpper inte min fisen! glöm de! Då lever ja hellre på brecanyl om de skulle va så!

Ska ta fler prover och se om de kan va nå mer, hoppas hoppas verkligen inte på att de har me jobbet att göra, då vet ja inte va ja gör :(

Tar fredagen som en lugn kväll så ja får smälta detta.. blev självklart både glad och lessen. Glad - för att ja äntligen får veta ve de är. Lessen - för att de va hund, men som sagt hund ligger läääängst ner på min lista!
Min fis får ingen ta ifrån mej! ♥



Krämbullar!

Publicerat: 2011-08-14 | 13:16:04 i Allmänt

Bakar krämbullar med mamma :P äntligen blev dom av :)
Blir en sån där grejs - dag idag. Städa och sånt där grejs. Myyys dag äre :)

Igår va ja, mamma och syrran te käraste gammel farmor i Filipstad! Sen hade ja och fisen myskväll hemma. Hade ingen lust att göra nått annat än ha myskväll.

Första veckan på jobbet va avklarat och den har vart helt okej :)

Vet inte riktigt va ja ska skriva om just nu känner ja haha..

Hade göttasch!


Första veckan snart slut..

Publicerat: 2011-08-11 | 19:21:29 i Bilar

Tycker första veckan efter semestern har gått hyfsat bra och fort endå, än va ja hade förvänta mej :) trodde den skulle va segaste veckan på hela året.

Och idag är de redan torsdag, snart hälj :) hihi göttars! Vet inte riktigt va som står på schemat än men som de ser ut så äre tomt :)



Häljen

Publicerat: 2011-08-07 | 20:05:19 i Allmänt

I fredags åkte ja till expert för att checka lite Iphone, är så fruktansvärt trött på min sony eriksson - vivaz, hööör ingenting i denna j*vla telen :( måste va knäpptyst annars får man ett h*elevete att höra något (ursäktaspråket)

Så de blev en Iphone när ja klev ur expert! hem och ladda!














Fredag kväll titta ja på filmer som gick på tv, så de vart lugnt, även lördagen.. :) gött!
Idag har ja inte heller gjort sådär jätte mycket.. va hos mormor en sväng annars lugnt, lite små seg idag, vart så tråkigt väder, men söndag är ju vilodag ;)

Imorgon börjar vardagen igen då, semestern är slut. Men ska bli gött på ett sätt att börja jobba igen men vore samtidigt inte dumt att fått haft 4 elle 5 veckor semester istället för 3 hihi men men nästa år så!

Fisen ska på dagis imrogon me efter 3 veckors ledighet :) tror han kommer tycka de ska bli skoj att få träffa hans bästis med! hihi :)

Ikväll blir de bara lungt, orkar inte göra nått haha :) blir bara att slappa i soffan tills man ska soova.

Hade bra alla!

Taaadaa

Publicerat: 2011-08-05 | 16:06:16 i Hemmet

Blev inge målning idag, har ju färgen hemma hos mamma kom ja på :) fårse om de kanske blir imorgon.
Städning har ja inte heller gjort.. baaah

Ja åkte och plocka ihop lite fynd för 50kr som ja satt ihop själv :) :




blev så pyssel sugen...


ja bakar socker kaka med :) inte för att ja äter sockerkaka själv men haha :) man vet ju inte om man får gäster :D


Fredag

Publicerat: 2011-08-05 | 10:08:55 i Allmänt

De är rean fredag, och redan sista veckan på semestern... ja vill inte jobba på månda :( skulle vilja haft 4 eller 5 veckor semester istället.. men på ett sätt är de väll gött och börja jobba igen men end inte... fast de säjer ju shoooof! så äre hälj igen, och shoof så är de månda oxå...

Igår va ja me och körde hö :) skulle stått på vagnen där bak men de blev de inget med haha dom va typ redan klaara :) så ja blev me och rulla bal istället :) och rulla in dom uppe på ladan :) mysigt vare där uppe endå! Står där bland massa stora och små bal, kollar ut igenom stora hålet där stora balarna kommer in, och ser en älg me 2 kalvar som står och äter havre på gärdet :) hihi


Nu snart kommer mamma och styvpappa på frukost :) myysigt!
Sen har ja massa grejjer ja ska göra idag :) funderar på städa oxå... men har funderingar på att måla mina stora högtalare vita, (dom är svarta) passar inte in i min stiiiil :) och vill kolla på Iphone, bada me syrran och tintin, sen hoppas ja på att börja sätta dit dm nya dämparna och fjädrarna på min bil, sen vore de ju myys å åka båt och grilla me :) fårse va som hinns!




Sommar! <3

Publicerat: 2011-08-02 | 14:48:24 i Pricken :)
De blev en fin dag idag me så ja stack ner till sjön me fisen ♥














Ikväll blir de kräftor! namnam!

Pyssel sugen

Publicerat: 2011-08-02 | 10:08:58 i Hemmet
Åh idag är ja riktigt pysselsugen! Ser ut att bli sådär väder, så då gör de ju inget? ;) fårse hur vädret blir framöver, annars tror ja ja ska ringa mamma och fråga om vi ska hitta på något :) kanske baka dom där kräm bullarna vi har prata vi ska göra så länge? men varje gång vi sagt de har de blivit fint väder, och stå inne och baka en fin sommardag är inget man vill göra :)

Eller om vi kanske tar en tur till gammelfarmor som vi prata på senast igår när ja va där och sydde klart mina fina gardiner :)

Hade igentligen planera att sola för fulla muggar idag, men de verkar inte bli så just nu iaf :) vi fårse va dagen bjuder på.... :)



igår när vi va och bada, fisen är helt inne i dom andra hundarna som badar. har inte tid me annat...


Mina projekt

Publicerat: 2011-08-01 | 21:19:06 i Hemmet
Ska nu avslöjas!

Projekt nr 1:







Planeringen va först att ta ett kaffefat och vända upp och ner på och ha som fot.. men de gick inte riktigt som ja hade tänkt mej... så de blev denna istället! De är en ljushållare men har tagit bort den är piggen i mitten :)








Projekt nr 2



Nya gardinerna! är sååå nöööjd! De ser bättre ut i verkligheten må ja säja! ingonera mina fula gula tapeter som snart ska bytas ut till vit väv, hoppas dom kommer och gör de snart!




Såå nöjd :)!   När ja kom hem till mamma me detta tyge blev hon helt sali i tyget! Tur ja köpte tyg så vi kunde göra kappor båda 2 ;) Sen skicka ja bild till mormor, hon ska me ha detta tyget hihi! Så mamma har vart iväg idag och köpt till henne me så hon får oxå kappor hihi! :)

Så himla sött tyg! Redigt sugen på att köpa mer tyg och sy typ duk me spets m.m.!


Tog en bättre bild!:



RSS 2.0