Promenix

Publicerat: 2011-05-31 | 18:29:08 i Pricken :)
Ja och fisen har vart ute och gått i stekan! Vi gick och gick vet inte vart vi gick men vi gick :) tror vi gick kring 5km, båda 2 va svettiga, pötthett ute, riktigt kvalmigt äre.. de skulle ju åska..  Men gött vare å gå :) helt slut hihi. Tror både ja och fisen drack litervis med vatten kändes de som men så vare ju inte riktigt :P
Vi gick på värsta mysiga ställena :)


Ska gå in och ta mej en dusch nu hade ja tänkt!

Design

Publicerat: 2011-05-29 | 21:40:54 i Allmänt
Lagt upp en ny design som ni ser, men den ser lite konstig ut.. Ska fixa detta.

Ännu mer blommor

Publicerat: 2011-05-29 | 21:17:17 i Hemmet

Tog lite blommor från mammas trädgård och gjorde fina blomsterarangemang :)







Fin vaa :) allt är från trädgården!




Kolla va ja fick av min mormor idag! ♥



Så fint överkast! Som hon har virkat!



Kolla va fint gjort! Och detta skulle hon slänga...

Fatta vilken tid detta måste ha tagit, att göra ett helt överkast!
Fick ett rosa överkast med som ja har under.


Blommor

Publicerat: 2011-05-29 | 21:08:50 i Hemmet
Ja äntligen har ja införskaffat mej blommor ja väntat på att få plantera så länge! Nu äntligen! Såhär blev de:



En ampel :)



upphängd :)



Hinkar :) Den första från vänster fick ja av morfar, den längst fram har ja visa er förut, den gamla sill hinken :) Och den sista hade ja sen förut.

Syns dåligt men har plantera afrikansk margurit, murgröna i morfars hink. I sillhinken har ja plantera pitunia. Och den sista hinken är de pitunia och murgröna. Murgrönan är fortfarande liten men den växer ju :) samma med pitunian



Denna blev på bordet :) Ett gammalt "handfat" ja oxå fick av morfar, planerat afrikansk margurit och murgröna.



:)



Denna gamla tank fick ja oxå av morfar! Litte frään :) "Mycket eldfarligt" står de på den. Morfar trodde man hade fotogen i den förr :) Allt gammalt ja fått av morfar kommer från torpe lite roligt :)

Ett nytt projekt...

Publicerat: 2011-05-29 | 20:59:02 i Hemmet
Har ja skaffa mej men kunde inte låta bli denna vackra gamla skänk! ♥




Har börja skrapa på ovansidan. Knoppen har ja tagit bort, de ska sitta ett gammalt handtag, beslag, knopp har inte riktigt bestämt mej men något gammalt :)



Den skrapades klart igår och slipades klart idag :) La på första lagret färg på utsidan iaf, insidan hann ja inte riktigt med innan färgen tog slut, får köpa ny imorgon..

Torsdag

Publicerat: 2011-05-26 | 18:08:31 i Bilar
De är redan torsdag! Gud va fort dagarna går när man har roligt :D ja har nämligen stått och lackat hela veckan! :) skoj! Tiden går så fort! Och de går jätte bra med! :) Men är helt slut i kroppen efter dagen är slut hihi

Och man har verkligen inte tid att göra nått annat än att göra klart allt inför lack, blanda färg, polera bilarna bakom, PUST man har igentligen inte tid att äta frulle, lunch eller nått annat som sagt, men man måste ju äta så de måste man ta sej tid till, men de blir inga 45 minuters lunch iaf haha! De blir 10 min, skynda skynda.
Men skoj äre :) Förut när ja slipa så kollar man på klockan heela tiden och de går drygt ibland :) hihi men nu har man inte tid till nått och man tycker inte man hinner med allt endå...

Lite av måndagens box :



Gråa fälgar med matt klarlack



Hel sida med massa delar



Bagagelucka


Men har måla massa mer nu! :) Och de är såå skoj så ni vet inte! Men ack så torra händer man får av all sprut-tvättning i thinner.. Ska få mindre handskar nu så de blir bra :) dom andra är så stora så dom är bara i vägen hela tiden.

Har iaf haft en skit skoj vecka! Min målar vecka :) får vänta 3 veckor till nästa gång nu om ja är med i systemet än :P fårse hihi. Man måste ju ha lite tempo så man hinner med så många målningar som möjligt, är inte riktigt där än men snart! :)

Har tänkt hela veckan att ja måste städa men är så himla trött i kroppen denna veckan hehe :) man kan verkligen inte tro de, man tror de är jobbigare att va ute i verkstaden när man springer väldigt mycket runt och letar, slipar, hämtar bilar osv.  och att måla är slappt men nej ja har ångra mej haha! :D

Idag har fisen tagit 1års vacc och de gick jätte bra :)

Nu ska ja försöka ta tag i städningen sen blire slappa och lägga sej tidigt! För imorgon är de sista dagen på min målar vecka! :) hiih

Söndag

Publicerat: 2011-05-22 | 21:42:50 i Hemmet
Söndagen är snart slut och fisen fyller år idag :) han fick ju tårta ;) såhär blev den :



Rostbröd, leverpastej, hackkorv och mini köttbullar :) mumma sa fisen!



hihi godingen väntar på ett "varsegod"



namnam

Vi åt rabarberpaj :) hemmagjord! mumma



häng upp ett fönster på väggen från morfars torp, och mormor, kolla gardinen :) något du känner igen? hihi
Fönstret är inte färdigt än, ska hänga lite grejjer i de och så :)



Böjde till mej ett hjärta lite snabbt :)



Tadaa :) fint att hänga på en gardin för lite smycke ;)


Nu blire sängen! fortsätter att pyssla imorgon tror ja :) Natti natti

Min hälj

Publicerat: 2011-05-22 | 11:05:44 i Allmänt
i bilder :



Spies hecker godis, små bilar




Mamma gjort en liten damsugare åt mej! Söt eller hur!? Mer kommer...



Gjort iordning min "vik-skärm" ja prata på :) av gamla fönster från min morfars torp!



Hitta ja på min uteplats nu :D tänk va mycket kan förändras på en vecka!



nyinköpt kofta! :)

Sista dagen på kursen..

Publicerat: 2011-05-22 | 10:57:38 i Bilar
.. va ju i Fredags och då bättra ja en silvrig dörr och de blev super :D



Sen fick ja göra va ja ville på en dörr då gjorde ja bara nått :P och de blev nog de fuulaste ja någonsin har gjort haha! Hade inte mycket tid på mej heller så de va bara att tejpa lite de :P



Take it or live it

Söndag

Publicerat: 2011-05-22 | 10:53:37 i Pricken :)
Idag fyller min lilla Prick 1år! och de ska firas med korv-tårta till han och rabarber-paj till oss :D mamma och styvpappa kommer:) Men ja har inge vatten hemma :O så har bett dom tage me vatten (haha fattig ja känner mej :P) iaf så han får lite vatten!
Sen ska han ju få sina presenter :P haha

Bild på tårta kommer!

Den kommer bestå av hackkorv, små köttbulle, leverpastej och lite rostbröd :)

Imorgon

Publicerat: 2011-05-19 | 21:46:47 i Allmänt
Åker ja hem till min lille prick ja saknar så ja tror ja storknar :) hihi ska bli skönt att få komma hem faktiskt :) inga fel å få sova i sin egen säng och så :) Har sovit lite dåligt här på hotellet, vakna flera gånger under nätterna och kollar, tror klockan är jätte mycket att ja försovigt mej, men så äre ju inte :) Brukar ju alltid bli så när man sover på något ställe man inte är van :)


Imorgon kväll blir de bara lugnt för min del! På lördag är de första Kålsnäs och då brukar alltid Lasse Stefanz spela, vore roligt att gå på men tror inte de blir så :) de är ju Kålsnäs hela sommaren! Fryksdalsdansen ska man ju på! De är skoj de :)

Sönda fyller ju min lille plutt 1år så då blire att göra "korv-tårta" eller något liknande :P haha blir han nöööjd!


Nu ska ja packa ihop lite saker så ja slipper göra de till morgonen :) Sista hotell frukosten på ett tag med;) så får passa på å njuta lite extra hihi. Sen vid lunch bär de av till Karlstad :)

Natti natti på er alla!



Torsdag

Publicerat: 2011-05-19 | 18:12:52 i Bilar
Idag började 2:a kursen här i Göteborg och de va en lackkurs, om färgen vi målar med på jobbet.
Så idag har ja stått i boxen heela daan :D skoj!

Här får ni en bild ja hann med att ta:



Ja har bättra :) syns dåligt på kort.. Men först måla ja alla 3 dörrarna i en blå färg, la på klarlack och brände. Sen slipa ner dörrarna och blanda i annan färg i den blåa så skulle ja bättra, så den 1a och den 3e dörren är bättrad, syns som sagt dåligt på kortet, men i vissa vinklar syndes de väldigt väl! Men rakt fram syndes de inget alls och inte i denna vinkeln heller tydligen :P

Denna bilden syns de bättre på :

 

Man ser att första dörren är lite mörkare in mot verkstaden, detta syndes bara i denna vinkeln :) fränt!

Sen måla vi en silvrig dörr, och imorgon ska ja slipa den och bättra den, lite svårare med silver men de ska nog gå bra detta :D de har gått super bra hittills! Inga rinningar, torrsprut, ränder de blev perfekt! :) skoj! Brukar ju annars va lite sådär när man målar med annan färg eller om man inte målat på länge, som jag hihi :) men ja tyckte ja kom i rätt form rätt snabbt endå :)

Resturang + sola

Publicerat: 2011-05-18 | 17:50:13 i Pricken :)
Har nyss vart och ätit på Hotellets resturang och de va mumma, men va mätt ja blev.. tog en ClubSandwisch, e va kyckling, rödlök, sallad, bacon , rostat bröd m.m. määättttt! Men gött :)

Nu ska ja snart kila ner och sola tänkte ja :) åt mat först så ja slapp sitta i resturangen helt svettig :P hehe ska bli gött att sola lite! De regnar ju här :( gjort typ hela dan..


Saknar min Prick ♥ ska bli passa pussar och kramar när ja kommer hem! Och han har ju fått en födelsedagspresent :P som han säääkert kommer känna lukten av på en gång :P Min lilla snoos. Mamma ringde förut och berätta att inatt låg han skit tätt intill henne :) naaw min lilla prick ♥ Saknar honom enormt! Han är ju mitt lilla "barn" :) känns konstigt att inte ha han runt i kring mej, höra hans tassande hihi:) men snaarrt lilla vännen kommer ja hem!






nu ska ja kila! Seya later


Onsdag

Publicerat: 2011-05-18 | 15:21:45 i Bilar
3e dagen på kursen är avklarad, och kursen med. Fått diplom och ett pris för 5e plats på bowlingen :P
Slutade runt halv 1 idag, skönt :) Åkte till hotellrummet och försökte leta efter en djuraffär i närheten och ja hitta ett litet köpcentrum 3km här ifrån så åkte dit en sväng :) köpte lite godis och en leksak, dom hade jätte fränt godis till hund! De va små bakelser hihi jätte söta!


Bokade soltid oxå, dom har solarium här på hotellet :) Klockan 18.00 har ja beställt tid :) Tänkte gå ner och äta någon mat i returangen med, men känns lite B att sitta där själv och äta mat :( alla andra har åkt hem nu eftersom kursen slutade, men ja ska gå en till kurs så ja är kvar..
Men men skit samma :) äter väll min mat sen drar ja och solar :D sen upp och bara ha de myys med mej själv :)

Just nu sitter ja och myser med mammas bricka ja fick igår :) hihi




Leksak, tuggband, oxburgare, kalkgrejs som va bra för tänder och allt får prova:) sen dom små söta bakelserna som är gjord av enbart yoghurt!



Egen liten påse och grejjer :) naw! Fanns bakelser som va som bollar, munkar m.m ja tog ett vitt och rosa tuggben :) fårse va han tycker om dessa!

Plastrep.

Publicerat: 2011-05-17 | 16:39:21 i Bilar
Andra dagen på kursen har gått super bra och har haft jätte skoj! Vi har haft praktiskt hela dagen skit skoj :) skulle kapa och plastreparera :) ja och en till va ett lag, vi kapa och dona :) prova plastreparera med och utan primer, ska slita i den imorgon och se vilket som va bäst :) tyckte den utan primer verka sitta rätt bra endå. Sen kom vi på att vi kan väll prova att göra ett nytt hörn? (de är en stötfångare vi höll på med hela dagen) Så vi kapa av ett hörn och laga :)


TADAAAAA





detta hörn är alltså inte riktigt klart än, i fogarna vi slipa till har vi nu lagt på mer lim som inte syns på bilden men i verkligheten ligger de plast i fogarna med :) Ska slipa till och fixa imorgon! Detta är alltså lagat me kem, plastlim. Och biten vi kapa av slängde vi så de svarta som syns på bilden, höret, är plastlimmet :) Syn ja inte tog kort efter vi kapa av hörnet så ni verkligen fick se att hörnet va borta!

Sen kapa vi av andra hörnet med men då spara vi biten som blev, och vi ska plast svetsa ihop den imorgon och se va som är bäst :) ska ta kort imorgon!




När ja kom tillbaka till hotellrummet för en stund sen, fick ja se att de stog denna fina överaskning på bordet! :



Taaack älskade mamma ♥ du är underbar!

Frukt, läsk, och gooodis :) ska ja mysa med ikväll hihi!


Ska snart börja göra mej iordning inför kvällen! Vi ska äta maat och boowlaaa :D skooj!

RSS 2.0