Plastrep.

Andra dagen på kursen har gått super bra och har haft jätte skoj! Vi har haft praktiskt hela dagen skit skoj :) skulle kapa och plastreparera :) ja och en till va ett lag, vi kapa och dona :) prova plastreparera med och utan primer, ska slita i den imorgon och se vilket som va bäst :) tyckte den utan primer verka sitta rätt bra endå. Sen kom vi på att vi kan väll prova att göra ett nytt hörn? (de är en stötfångare vi höll på med hela dagen) Så vi kapa av ett hörn och laga :)


TADAAAAA





detta hörn är alltså inte riktigt klart än, i fogarna vi slipa till har vi nu lagt på mer lim som inte syns på bilden men i verkligheten ligger de plast i fogarna med :) Ska slipa till och fixa imorgon! Detta är alltså lagat me kem, plastlim. Och biten vi kapa av slängde vi så de svarta som syns på bilden, höret, är plastlimmet :) Syn ja inte tog kort efter vi kapa av hörnet så ni verkligen fick se att hörnet va borta!

Sen kapa vi av andra hörnet med men då spara vi biten som blev, och vi ska plast svetsa ihop den imorgon och se va som är bäst :) ska ta kort imorgon!




När ja kom tillbaka till hotellrummet för en stund sen, fick ja se att de stog denna fina överaskning på bordet! :



Taaack älskade mamma ♥ du är underbar!

Frukt, läsk, och gooodis :) ska ja mysa med ikväll hihi!


Ska snart börja göra mej iordning inför kvällen! Vi ska äta maat och boowlaaa :D skooj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback