Fisen 1år!

Mitt lilla ♥ fyller 1år på sönda! Kan man tänka sej att tiden gått så fort och han blivit så stooor :) min lille kille.
Han va ju så liiten när vi hämta han, och nu är han stor kille som äter vuxen mat til och med :) from idag! Låter som ja skriver om ett litet barn, men han är mitt lilla barn och hundar är verkligen som barn! Måste passas hela tiden så dom inte äter något som är olämligt.

Tror mamma har de lite kämpigt nu i veckan när han är hos henne :) hehe hon är ju inte van att passa så, hihi
Om man verkligen är på ret humör plockar han fram gamla rullar som blir kvar av toa rullen och biter isär i små bitar, papper, allt! Ja hade en svamp och en trasa i badrumme men när han fick syn på dom för någon vecka sen fick dom inte va kvar, dom ville han ha i tusen bitar på vardagsrumsmattan medans matte talar i tele i köket och inte hör hans små trippande, (han försöker verkligen va tyst när han gör rackarbus!).

Tänkte se om man kunde få tag i en djuraffär här någonstans i veckan så man kasnke skulle försöka hitta något roligt till lill killen :) Han ska ju få en liiiten tårta på sönda! Med lite hackkorv, köttbulle och lite leverpastej, hans favvo saker! Kanske lite morot och äpple på oxå så har vi fått med saker som är på topp! :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback