Första dagen i Göteborg

Behövde inte åka så tidigt imorse :) kollade på lappen ja fick då stog de kl 12 vi skulle mötas här :) ja har för mej ja läst halv 10 någonstans men men så äre :)

Resan gick jätte bra ner :) och in checkningen på hotellet oxå :)
När ja kom tillbaka till hotellet efter kursen tänkte ja om de fanns någon ica eller något så man kunde köpa sej en tidining eller så och kika lite men nej nej detta hotellet ligger typ mitt i ett industri område så de är 6km in till city... NJAAA.. de skiter vi att i :) fick bli macken neranför haha :) de fanns de iaf! :) inte dåligt...

Roligt att lära känna lite av folket på kursen med, alla kommer från olika håll, sthlm, gävle, linköping... lite roligt och se va alla har för produkter och va dom tycker om de osv :)

Nu sitter ja iaf på hotellrummet, eftersom de inte fanns något att göra.. köpte en vanlig sallad i en sån där plastgrejs, den kosta 53 spänn!! dyyyrt eller? jaaa, den va inte ens god heller. Va inte så hungrig så tänkte något lätt. Annars har dom resturang här på hotellet men nee va inte så hungrig, får bli på onsdag kanske :) För imorgon ska vi ut me kursen och äta mat och spela bowling :)

Vet ni va hotellet har då?! Relaaax avdelning ;) pool, bastu, solarium, gyyym rätt fränt :D men tog inte me någon bikini heller då meeen.. tänkte kanske boka tid för solariumet imrogn :)

Gött me hotellfrukost heeela veckan dåå ;) inte varenda dag man får sån stoor frukost :D


Ikväll är de TotalBlackOut på tv:) de blir att kolla på!




Bilder ja tog på vägen hit





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback