Tralala

Denna veckan har de inte hänt så jätte mycket :) på vardagen. Eller jo kanske, sålt bilen, köpt bil, vart på kusinernas student som blev en mycket regning och åskig dag.

Onsdags sålde ja bilen till ett företag, hade bestämt att åka upp till Sundsvall och kolla på en väldigt unik BMW som de inte finns många kvar av, en BMW 528 e28

En sån här :


bild tagen från google, så detta va inte denna bilen ja kolla på

Ja ringde i veckan och fråga hur den va och fråga om rostställen dom brukar rosta på men enligt honom va den superfräsch! Låter ju okej tycker ja, så hade bestämt att åka upp natten till lördag.
Skattebefriad va den med :P -82a

Gick upp klockan 3 på natten till lördag och åkte 20 över, va framme runt 9 på morgonen. Kollar på bilen och den va hel rööten, tråkigt tänkte vi, åkt soppas långt för en bil som va röten...

Kollar lite på blocket på mobilen, och ser en BMW 525 touring -94 i Sundsvall som såg väldigt fräsch ut, så ja ringer och vi åker och kollar, (tänkte att varför inte? när vi ändå är här öppe..)
Och de blev ett köp :) riktigt fräsch bil! Sån här ja kolla på i vintras men fanns ingen som va intressant då.

Denna blev de :





Så tvätta den idag, storstäda invändigt och så :) gött! Ska bara hänga dit mina rosa tärningar, wonderbaun och lite skivor :) fårse om ja tonar denna, inge rolig bakruta direkt... :)

Men gött de blev kombi igen! Fisens bur måste ju få plats någonstans :)
Ac finns de oxå i den :) riktigt skönt! -94 2,5 liters sexa 192 häst
Går riktigt gött! Fan piggare än V70:in! Tycker den drar mindre bempa med.

Åkte hela 54 mil enkel resa för att hämta denna, de hade ja inte gjort om ja sett denna först, sånna finns de på närmare håll, men kanske inte lika fräscha..
Så satt 6 timmar ensam i bilen hem, lite tråkigt haha tur ja fick sterio med så ja hade nått att lyssna på :D

Konstigt väder va de med, va skit varmt och fint i sundsvall och när vi åkte neröver regna de och åska som bara denn! Sen vare fint, sen regna de och åska igen så ja såg inte vägen för de va så mycket vatten, högsta hastigeheten på vindrutetorkarna räckte inte till...

Ska grejja lite me den imorgon, ena dimljuse fram lyste inte och lite sånt där plock :)
Blir tidigt idag för mej känner ja!

Va har ni gjort under häljen? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback