Söndag

Idag har ja och fisen vart ute och gått i skogen, på morgonen. Sen gick vi lite till :) hihi sen åkte vi och fiska me Daniel, och då vart de lite komiskt i de hela haha:

Ja, daniel och fisen traskar igenom högt gräs mitt ute på ett gärde för att vi skulle till en sjö, när vi kommer fram är de så mycket vass så vi kunde inte fiska endå, så vi satte oss och fikade istället som vi hade med oss..

På berget vi sitter, och fikar, ser vi på andra sidan hus vi sitter och pratar om, och vi ser folk på andra sidan tänker inte så mycket på de, pratar vidare...

Jag: Är de där David bor?
Daniel: nej de är där borta (pekar) och där bor ju tomas bror vettu.
Jag: jaahaa okej

tralallala..

Daniel: men! äre inte tomas som står där?
Jag: hur ser du de?:S tänk om de är de, va fränt :D

Daniel ringer tomas...

Daniel: Tjena tomas! Äre du som står där vid båten?
Tomas: tjeeenaaa aa

De ekar tjeenaaaa över sjön haha

Daniel: va fan ja ser dej ja tomas :D

hahahah lite roligt vare i verkligheten :D så vi traska tillbaka över höga gräset på gärdet tillbaka till bilen och åker till tomas som står och fiskar med patrik :) så vi fiska allihopa! :) Fisen badar han :) och springer runt.

Jätte duktig har han blivit att lyssna nu när han springer löst, när man ropar på han kommer han och han springer med hela tiden, på tal om inget..


Nu är de Starboys på sandgrundsudden här i Karlstad, vet inte om ja åker dit, åker nog bara runt och spelar musik haha :) man får passa på när inte lille fisen är med, han får stanna hemma en stund, han sover han lille mannen :)

Har ni haft en bra lång hälj?
Gött att man ska va ledig imorgon med :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback