Då va de söndag igen..

Då va de söndag igen.. och man mår väll lite som man förtjänar idaghihi :) men hade jätte roligt igår! har nog inte haft så roligt på länge!

men idag blir de mindre härj hehe. De blir en riktigt luugn dag idag. Är inte riktigt pigg än men de dröjer nog inte :)

Va ute med fisen förut och provade ett nytt test (för mej och fisen) som gör att han inte ska dra, för de finns inge jobbigare när en hund drar. Även om han är liten så är han banne mej stark! Han har redan dragit omkull mej en gång. Blir ju lätt så när de är halkigt och så ute.. men de gick bra :)
Iaf, återgå till nya testet, vi provade den idag och de funkade såådär men de va ju bara första gången så de blir nog bättre.

Visst han slutade dra lika mycke som han gör utan den men han tyckte de va väldigt otrevligt me den där på och de är ju förstårligt.. Själv tycker ja den ser hemsk ut :( vill inte folk ska tro han är farlig för att han har en sådan.. för de är han ju verkligen inte! :) De kan få se liite hemsk ut, bara den inte skadar! De ska den ju inte göra!

Såhär ser den ut :




Tog minsta storleken som fanns, men endå är den lite för stor.. för han får av sej den om han tar hjälp av tassarna, så man får hålla lite koll! :) Gött med frisk luft iaf dagen efter sådär hihi :) på tal om ingenting..


PlaqueOff* tänkte ja att ja skulle pröva oxå :) för, tänk dej själv att inte borsta tänderna på hela livet.. då känner man sej nog inte så go i munnen.. de är ju som sagt mycket billigare att prova sånna här saker för en strunt summa, än att behöva åka in till veterinären för hundens tänder..



Har drygat ut dagen med att kolla på "mannen som talar med hundar" och nu går de lite repriser på "112 - på liv och död"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback