Tisdag :)

I söndags gick ja å mamma på ikea (igen) :p såg en jätte fin krans me ljusslingor :) när vi kom hem så fick ja å daniel nått spratt och skulle bygga en såndär själv:P så ja såhär blev de:



Sitter både vita och blåa lampor i :) kan välja om ja vill ha båda på eller bara en utav dom :) Idag provar ja den blåa, riktigt mysigt lyse, lyser upp hela rummet med blått :)


Igår gjorde ja inte nått speciellt, mer än arbetsförmedlingen men sen blev ja sugen på en god mat som Malin bjöd mej på förra veckan :)
Så tänkte ikväll ska ja göra den :) så igår kväll blev de den!
De är paprika fylld med köttfärs :) men ja blanda i lite champinjoner och sen strödde över ost på och in med de i ungnen så osten smälteer mums! och lite grönsaker breve :) mums va gott de va! blir nästan som tacos, lätt lagat och snabbt går de. :)

Idag gör ja inget speciellt.. som vanligt :/ blev sugen på att shoppa lite nya kläder men då ska man ha pengar oxå :) de är ju inte helt lätt när man går hemma..

Imorgon är de onsdag, torsdag ska ja besiktiga daniels röda bmw :) har ja något att göra en stund :P

Takida är de som gäller den 20:e på nöjes!!!! Har glömt att beställa biljetter :O får nog ta att göra de så man vet att man får biljetteer.. ja som längtat så efter detta :D

 Jämt lite skillnad på höjd?

Tuudelue

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback