BIL

I fredags sålde ja min bil... :'( tååår i ögat! Min ♥älskade♥ bil ja ALDRIG trodde ja skulle sälja, men tydligen kan man ändra sej :( haft den i snart 3 år och ja vill skaffa mej en nyare bil mycket för fisens skull. Att de ska vara AC i bilen på sommaren när de är så varmt, de hade ja inte i min.

Ja letar efter en kombi bil, eftersom de är lite lättare för fisen och säkrare att han sitter bak. Har en bur i baksäte annars och den tar ju lite plats, och de blir lite dumt om ja skulle skjutsa folk, vart gör ja av buren? Ska han sitta löst den biten? de kan ju hända något när man mist anar? Och folket kanske inte vill ha fisen i knät? Så därför är de bättre med kombi för våran del :)

Hela häljen har ja i stort sett tillbringat tiden på datorn, på blocket främst. Sötte som en höök över bilarna. Stackars mamma och styvpappa idag när ja typ bara satt vid datorn och kolla bilar (vilket ja inte brukar göra när ja är där) och prata mycket om bilar.. hehe stackare :)

Vill åka och kolla på bil imorgon, vi får se hur de blir me de :) Så tråkigt att dom flesta bilhandlare har öppet till 18.00. Speciellt om man slutar 16.00 och ska åka långt.. då hinner man inte :( men men ska ringa och fråga lite imorgon :)

Hemligt om vad för bil ja är ute efter ;) de får ni se när ja har den :D


Nu ska ja lyfta på rompa och ta fram damsugaren och moppen! byebyeeeee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback