Första arbetsdagen efter långledigt

Först vill ja bara säja taack snälla du Bea för sån fin kommentar :)!


Första arbetsdagen efter långledigt... de va segt idag, i mitt huvud hehe men dagen har gått fort :)
Tänkte ja skulle prova min nya el gräsklippare men de börja regna när ja åkte hem, och de är ju lite dumt att klippa med en el gräsklippare... så får kanske göra ett nytt försök imrogon :)

Checkar in Äntligen hemma nu som går på tv, dom stylar om en liten lägenhet åt en tjej som ska flytta hemifrån, roligt! :) Skoj me homestyling tycker ja! Får mycke idéer :)

Som skärmvägg, dom tog upp på äntligen hemma. Hon har gjort en egen med "träskivor" som hon tapetsera en fin tapet med, varför inte lixom? de blir ju som man vill ha de :)

Och ja har oxå fundera på skärmvägg en längre tid! Ja har en stor svart hylla som är massa hål i ni vet från IKEA? Den är inte min eftersom ja hyr i andra hand, men när ja ska ta över denna lägenheten och den stora svarta hyllan som samlar massa damm försvinner ska ja göra en skärmvägg har ja tänkt mej :) Och den ska bestå av gamla fönster som ja ska ställa eller sätta ihop, måla vita eller ha dom som där är, och sätta spets gardin i snyggt va :) Ni kommer få se hur de blir!

Har massa planer! :) hihi roligt detta!


Nu äre inte långt ifrån sängen ska ja säja :) jätte tröttisch idag.. Ha en fortsatt trevlig tisdag kväll! Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback