blaa bla

Söndags va ja mamma och syrran på massage å de va inga fel kan ja lova :) Hade med fisen och där träffa han en liten sötnos som va 9 veckor, dock lika stor som fisen hihi :)



Baamse :)



luurv :)



Bamses ena tass va som Fisens 2 tassar hihi





va så sött när dom busa för fisen va på heeela tiden och försökte få igång bamse, men bamse gick ch typ bus morra hela tiden och fisen efter, bamse blev så sur i slute så han satte sej på fisen hahahah! :)



"tänk du fisen nästa gång du ser bamse, då är han inte liten längre :)!"


På kvällen när vi kom hem åkte ja och syrran och fiska på ett jätte gammalt sställe vi va mycke förr och fiska, men de va så igenväxt nu men vi fiska emellan vassen :) jävlar va de nappa! Tror vi va där i 10min och då hade ja redan fått upp 8 fiskar! :) hihi. Vi meta med mask, rota i dikena efter mask haha

Igår va ja och fiska igen, med Daniel, vi fiska på deg gick lika bra de :) på samma ställe.
och de sista Daniel gör innan vi åkte så tar han i spö igen för att kolla om dom nappa på bara kroken och tro på fan att dom gjorde! :O haha störda fiskar! mört vettni... han fick iaf upp en utan bete hahaha!


Skoj som fan att fiska :) tror ja fiska nästan varenda dag i en vecka nu, metar typ hela tiden. Ja älskar att fiska!
Ja, syrran och fredrik satt verkligen och fiska både fredag kväll, lördag kväll och ja och syrran söndag kväll haha vilket liv :D haha roligt!


Nu ska ja vila en stund, är jätte trött :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback