Händelserik hälj

Joo men så vare! På lördagen satt ja först hos mamma och va dyng trött hade inte lust att göra nått.. Sen fick ja ett sms av en kompis "vill du bli med till Power Meet?" jaa för fan :D så ja blev me dit, först krångla de lite innan vi kom iväg, däcken tog i när vi satt i bak så dom fick ta bort bakdäcken och börja slå in skärmarna haha :)

På vägen dit hände de inte så mycket som de gjorde sen...

Va fick böter, brann i säte på vägenhem m.m. haha

Hade skit kul där uppe me alla iaf :D va längesen ja hade så kul! Åkte en på jobbes amerikanare :)
Åkte me Syrran, fredrik, tin tin, john och chrille skoj som fan hade vi :) haha

På vägen hem iaf så satt vi 4 bak, och de börja ta i och lukta konstigt så vi stanna och kolla, men kunde inte se nått men vi stanna en stund iaf så de skulle svalna lite.. Sen åkte vi vidare och de börja lukta mer och mer! Sen helt plötsligt kände ja hur jävla varmt de blev i rumpan. Så vi drog upp filten som låg över säte, drog upp säte och då börja de ryyka som fan så fick stanna med de samma! De hade börja ta eld i baksäte! De brann inte, men de va inte långt ifrån! Så vi fick kyla ner säte me öl och inne i bilen.

Gött de va å sitta på golvet i bilen i typ 20 mil, eller inte haha gött stel en va sen i både ben å rumpa, men skoj vare som fan endå haha! Så mycket på bara en kväll.

Lite bilder :


heesten





B1 och B2




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback