1:a dagen på dagis

Idag började fisen på dagiset och de har gått jätte bra tyckte dom! :) roligt att höra! Man blir så glaaad!
Han har hitta en kompis där som han tyckte väldigt mycket om tydligen, dom hade busa massor och de är ju roligt :D

Imorgon ska han dit igen och resten av veckan och mer och mer :) Märktes på honom nu att han är sleten, han bara står och tittar typ å bara går med lixom hehe :) han härjar inge som han brukar göra när ja kommer hem från jobbet. Han drog inte ens när vi va ute och gick efter vi kom hem :) han är trött han hehe godingen! ♥

Tog med mat åt honom men de hade han inte ätit nått av, och de förstog ja men när vi kom hem kasta han sej typ över matskålen och de är ju perfa de :)

Han är jätte dålig på att äta mat så de har blivit att ja ställt fram mat på morgonen så han kan äta på dagen, för han äter inget på morgonen innan ja går till jobbet. Ibland har de försvunnit från matskålen och ibland inte. Men nu kanske han vill börja äta på morgonen och på kvällen när vi kommit hem :) hoppas hoppas.

( han är inte underviktig! vägde honom här omdagen då vägde han 8 kilo :) för ett tag sen då ja vägde honom vägde han 7 kilo så han har gått upp 1 kilo :) hihi. Tjock är han inte heller )


Tror han längtar tills imorgon :) så han kan busa igen hihi :) men han blev jätte glad att se mej när ja hämta han :) sakna honom idag ♥ Känts så ovant att inte åka hem på lunchen.





Nu ska ja baka nått gött!!


Kommentarer
Postat av: Sofie

hihi neej va kulit för lill fiis! :D

Vart är de du har honom? :) <3

2011-03-08 @ 21:25:16
URL: http://sofietjuusekstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback