Gravid v39

Har nu gått in i v39 (38+2) och de är bara 11 dagar kvar till BF, helt oroligt!
snart är våran lilla bebis här:)
 
har ett spikat datum i mitt huvud men de vågar ja inte tala om här om de inte stämmer hihi:) min familj vet och dom har oxå några datum dom tror på:) vi får se va som blir:) inte långt kvar iaf! 11 dagar lixom, tjena, tyckte inte de va längesen ja ringde till johan fylld av lycka, rädd och tårar:)
 
de som "skrämmer" mej nu eller som ja tänker mycke på är om nått skulle hända när han är i Norge och han inte skulle hinna hem.
har inte vart så speciellt orolig över de förut men de har smugit sej på här nu dom senaste dagarna, tänk om lixom, tänk om allt kommer gå så fort att han inte hinner, så ja får gå igenom värkarna och allt de där här själv.. Har ju mamma inte alls långt här ifrån men endå, Johan är ju pappa ja vill ha han här <3
 
ja vet ju inte riktigt när ja ska ringa hem honom heller, ja vill ju inte ringa hem honom för falska alarm om man säjer så:)
Annars är ja inte rädd alls för förlossningen, sm ja känner nu, men ja ångrar mej säkert när de väl händer :)
just nu är ja ganska trött på å va gravid och inte kunna göra massa saker ja vill, för att magen och andfåddhet mm sätter stopp.
att gå å vänta såhär är oxå väldigt jobbigt ;)
 
längtar tills hon kommer, längtar tills man kan ta dom där barnvagnsturerna, mys stunderna, bara titta på vem hon är lik å hur hon ser ut :) jätte nyfiken på de:))
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback