Händig man

 
 
Vi håller ju på och gör iordning framsidan av vårat hus litegrann, de såg för jävligt ut..
så nu grejar vi för fullt:) men de blev ju igentligen mer än va vi tänkte.
Ja har ju sett att man kan göra mysiga divan soffor utomhus av lastpallar, och vi får ju pallar när vi beställer pellets hit så de passa ju bra ;)
 
Tala om detta fina förslaget till Johakrock han va inte lika förtjust i denna idén som ja va, men ja fick honom att hjälpa mej få ihop detta ( inte lätt att kunna göra allt som höggravid kvinna )
 
han tyckte de sg fattigt ut me lastpallar, så han börja bygga ryggstöd till min soffa, ja hade förberett att köpa madrasser som vi skar till som vi ville ha de. 
Ja sydde tyg till dom blivande dynorna, vi rensade mellan plattorna ( men båda två är överens om att de skà bli trallgolv istället men vi är osäkra då huset inte är vårat och dom har prata på att gräva runt huset inom snar framtid, och då blir de ju onödigt, måste allt rivas upp igen )
 
iallafall, johan tog bort lite plattor och räta upp då de hade sjunkit på ett ställe, jag plantera blommor och johan kom på att ett trappsteg här skulle ju bli fint! Så de blev de:) jättefint!
 
 Sen hade vi ju inget passande bord, inget vi tyckte blev bra ( hade först planerat att en liten lastpallar ja fick hemleverat me däck ja köpte skulle va fint men va skulle vi ha för ben)
de blev så att johan snickra ihop ett jättefint bord själv! Ja är så nöjd över de!:)))
 
 
här kommer en liten blick på va vi grejar me, allt är inte färdigt än
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback